Bir İnceleme yangın kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en münasip hediye politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedi keyfiyet takkadak kapının olanaklı olan en az vakit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak bilinen ve bapnın içeriden dışarıya sadık açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında düz bir fen ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın kapısı müstacel çıkış derunin kullanılacaksa o dakika lazım koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Yangın vakaları birşunca bünyeda en pıtrak karşılaşılan ve ağır tehlikelere erkân heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çkızılışma alanlarında güvenliğin sağlanması fakatçlanır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Yangın Çıkış Kapısı Bu malzemelerin yönı dizi, yangın kapıları çoğunlukla özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi diğer yangın koruma görevlisi özelliklerine sahiptir.

Kaçış için kullanılmasına cevaz maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en güçlükle basamak degajeliği, konutlarda 100 mm’den ve başka konstrüksiyonlarda 125 mm’ den az olanaksız. Her kaçış merdiveninin her iki beraberinde engel, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

Elbette yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının elbette açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın çabucak herhangi bir mütehassıslık kayranı sıfır birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde yegâne kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve oturakında hiçbir cenahıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Bu proje, baştan aşağı yönetmeliğe oranlı şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye icazetını alarak imalat meselelemlerine kafalıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada elan sağlam bir alan yaratmaya imkân teşhisyoruz. Bizimle vakit kaybetmeden iletişime geçerek hizmetimizle müntesip detaylı veri alabilirsiniz.

Kullanılacak eş adetsı 100 kişyararlı aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış baplarında PUSH BAR veya PANİK Pas olmalıdır.

Montaj: Yangın kapısı, harbi şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page